Tema
Debat

Kontakt dit selskab

Er du i tvivl, om du har en forsikring ved visse kritiske sygdomme? Eller er du i tvivl om, hvor du har forsikringen? Sådan finder du af, hvor du er forsikret

Det er kun dit eget pensionsselskab, der kan hjælpe dig med at undersøge, om du kan få udbetalt et beløb for din kritiske sygdom.

Har du din forsikring ved visse kritiske sygdomme hos Forenede Gruppeliv, skal du kontakte dem. 

Hjemmesiden PensionsInfo

På hjemmesiden www.pensionsinfo.dk kan du finde dine pensionsordninger og se, om en af dine pensionsordninger indeholder en forsikring ved visse kritiske sygdomme. Langt de fleste pensionsordninger i Danmark er med i www.pensionsinfo.dk. Du kan logge ind på www.pensionsinfo.dk med NemID.

Arbejdspladsen

De fleste forsikringer ved visse kritiske sygdomme har folk gennem deres arbejde. Spørg din tillidsmand eller din arbejdsgiver om I har en ordning, der giver ret til udbetaling ved visse kritiske sygdomme.

Personlige papirer

På mange lønsedler står navnet på pensionsselskabet. Kig i dine personlige papirer - mindst en gang om året får du en personlig opgørelse over pensionsordningen fra dit pensionsselskab.

Fagforeningen

Flere fagforeninger tilbyder deres medlemmer en forsikring ved visse kritiske sygdom. Spørg din fagforening om du har en forsikring.

Banken

Nogle banker tilbyder deres kunder forsikringer ved visse kritisk sygdomme. Spørg din bank om du har en forsikring.

Sygeforsikringen danmark

Hos Sygeforsikringen danmark er muligt at købe en forsikring ved visse kritiske sygdomme som et tilvalg til sin sygeforsikring.

Din browser er forældet, Du bør opdateres til en moderne browser. Læs mere her.